+359 89 7977944
Hermes Un Jardin a Cythere

Hermes Un Jardin a Cythere

Цена: 159 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: EDT

Un Jardin à Cythère от Hermès е дървесен ароматен аромат за жени и мъже, който стартира през 2023 г. Носът зад този аромат е Кристин Нагел. Композицията съдържа цитруси, шам фъстък, маслиново дърво и зелени нотки.
Un Jardin A Cythere е унисекс парфюм, който свети като летен ден, изпълнен със свеж въздух и слънце, оживява и вдъхновява. Той е посветен на красивия гръцки остров Китира и обещава моменти на спокойствие, мечтателност и бягство на място със специална обонятелна красота и уникална енергия. Ароматът лесно и безгрижно съчетава в ярка и незабравима мелодия мириса на уханни билки, искрящата свежест на цитрусите, фината екзотика на шам-фъстък, меката пикантност на маслиново дърво и лекото, едва забележимо докосване на морския бриз. Шлейфът е изненадващ и запомнящ, елегантен, чувствен и луксозен.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи