+359 89 7977944
HERMES TERRE D’HERMES

HERMES TERRE D’HERMES

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDT

Terre d’Hermes от Hermès е дървесен пикантен аромат за мъже ,който стартира през 2006 г. Парфюмеристът зад този аромат е Jean-Claude Ellena. Връхните нотки са портокал и грейпфрут; средните нотки са пипер и пеларгоний; базовите нотки са ветивер, кедър, пачули и бензоин. Този парфюм е носител на наградата FiFi Award Fragrance Of The Year Men`s Luxe 2007.

Terre d’Hermès е метафора за матрица, която говори както за територия, така и за материя, земя и корени. Този вертикално структуриран аромат се основава на алхимия на дърво, ароматът първо въвежда ореола на портокала, горчивината на грейпфрута и жизнеността на пипера и пресните подправки. Тази „растителност“ флиртува с минералния ефект на кремък и грубостта на ветивера. Доминиран от кедър, ароматът се задълбочава със сладостта на смолите и безкрайността на бензоина.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи