+359 89 7977944
HAYARI LE PARADIS DE L’HOMME

HAYARI LE PARADIS DE L’HOMME

Цена: 279 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Le Paradis de L’Homme от Hayari Parfums е кожен аромат за мъже,който стартира през 2014 г. Носът зад този аромат е Dorothee Piot. Връхната нотка е бразилска секвоя; средните нотки са папирус, ветивер и атласки кедър; базовите нотки са кожа, сандалово дърво, мускус и мъх.

Nabil Hayari разработи Le Paradis de l’Homme в сътрудничество с Dorothé Piot, смесвайки кожа, мускус и сандалово дърво, за да състави съвременни, мъжествени, но нежни акорди. В техен  противовес  кедровото дърво и ветиверните нюанси ни пренасят  в пищните божествени градини на Едем – или любимите Атласки планини на Nabil Hayari. Le Paradis de l’Homme ни обгръща в прегрътка от мек уютен дъбов мъх и опушено прахообразно пачули . Обаятелният аромат  е перфектния съблазнителен диптих,чувствена,  мека ,прахообразно пудрена  кожа ,с  дървесни издишвания.Изискана парфюмна композиция с луксозен  шипров отличителен дух и нотки на пищна природа.
Le Paradis de l’Homme въплъщава съвременните мъже, тяхната сила, любов и чувственост … и им предлага върховно обонятелно усещане  за благополучие, хармония и неповторимост.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи