+359 89 7977944
HAYARI GOLDY

HAYARI GOLDY

Цена: 229,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Нишови

Goldy от Hayari Parfums е аромат на флорален дървесен мускус за жени. Goldy стартира през 2012 г. Носът зад този аромат е Dorothee Piot.

Goldy е аромат, създаден да представя френският лукс. Финно пудрената сенцията от бял жасмин е избрана, за да подчертае красотата, докато закачливият портокаловият цвят описва обонятелни пърешествия и мечтания. Сандалово дърво, мускус и кедър обогатяват магнетично ароматният пейзаж, предоставяйки загадъчни фрагменти. Подобно на грандиозна  вечерна рокля на червения килим, Goldy символизира перфектния баланс между изисканост и екстравагантност.Този дървесно-прахообразен аромат предизвиква богатство от емоции,  бляскава винтидж фиеста, усъвършенстване и екстравагантност, самото определение за лукс.Точно както скъпоценните камъни, поставени върху превъзходни бижута ,GOLDY е комбинацията от омагьосващ бял жасмин със свеж и игрив портокалов цвят, обгърнати от мускус и кедър  се превръщат в най-добрия елегантен  и чувствен аксесоар.

Парижкият шик придобива съвсем ново значение с този аромат на HAYARI Paris. От всички аспекти на жената, GOLDY несъмнено символизира нейната елегантност и изкуството на живот, което олицетворява лукса във френски стил в целия свят.

Тази завладяваща парфюмна композиция от бял жасмин и портокалов цвят ни представя женската красота и личност.Базовите нотки от сандалово дърво, мускус и кедър ни разкриват мистериозни тайни  в каскада от нежни дървесни нюанси.

Според Набил Хаяри, GOLDY е  върховно, неустоимо докосване, като тайна, която блести над кадифената, но ослепителна атмосфера на най-престижните събития на червения килим.Цветен и магнетично чувствен, GOLDY ще разкрие фаталната жена във вас.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи