+359 89 7977944
GUERLAIN L’EAU BOISEE

GUERLAIN L’EAU BOISEE

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 80 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

Guerlain Homme L’Eau Boisée от Guerlain е дървесен шипров аромат за мъже,който стартира през 2012 г. Парфюмеристът зад този аромат е Thierry Wasser.

Guerlain Homme L’Eau Boisée е ново и неочаквано завъртане на популярния мъжки Guerlain L’Homme. Новото издание приема посоката на дървесен шипър, но ефектът е илюзорен: основата на аромата е ветивер и екзотична трева от Югоизточна Азия, която придава освежаващо качество на много класически мъжки парфюми. В Guerlain Homme L’Eau Boisée ветиверът е добре изразен, създавайки тоналност на благороден шипров аромат с подчертаване на фина опушеност.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи