+359 89 7977944
GUERLAIN ENCENS MYTHIQUE Les Absolus d’Orient

GUERLAIN ENCENS MYTHIQUE Les Absolus d’Orient

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 125 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

ENCENS MYTHIQUE  от Guerlain е кожен аромат за жени и мъже , който стартира през 2019 г. Парфюмеристът зад този аромат е Тиери Васер. Ефирен тамян оставя само мимолетна следа в този аромат, докато розата отпечатва огнените му акценти. Но безкрайната сладост и изключителната дълбочина идват от автентичната и величествена амбра от Нова Зеландия, специално подбрана от Тиери Васер. Енигматичен опус за пеене на възхвали на свят, отдаден на вечността.Първият дъх на Encens Mythique върху кожата е роза: тъмна, плътна, много лилава, почти гъста и много месеста. Вторият е от алдехиди: малко сапунен, но доста газиран и пенлив. Под алдехидната роза има мъхест нюанс, заедно с пачули и това, което се чувства като най -малката щипка цитрусови плодове. Ако не беше основата от мъх и пачули, Encens Mythique почти щеше да изглежда като искрящо розово шампанско, макар и изпълнено със сапунени мехурчета. Прекалено е претеглена обаче от тази плюшена, мощна, ярка ,но и малко суха основа, за да бъде нещо толкова леко като шампанското. Към кадифената природа на отделните фасети се добавя финото трептене на корен земен, тъмен ветивер, който добавя допълнителна дълбочина и тегло. Има почти противоречиво съпоставяне между пенестата лекота на газираните сапунени мехурчета и тъмнината на тази гъста роза и мъхеста основа.Жасминът се увива около  розовите листенца,а тамянът смекчава кремообразното богатство на мускус. Дърпав дървесен нюанс допълнително прорязва тежестта на анималистичните нотки.След минути тамянът се издига на повърхността, превръщайки розата в много по -суха, дълбока и почти кожена в нейното опушено богатство.Тук и там се появява като деликатен вихър, сред листенца от рози и стърготини от сандалово дърво, но това е свеж, искрящ акцент, който ухае повече на натрошен черен пипер, отколкото на тъмен църковен тамян. Когато парфюмът се утаи в масленото си животински сухо, тамянът само осветява тежките слоеве.Появява се лек мускус ,който се чувства сив, сложен, оцветен с чудесно солен тон и много прилича на истинските, изключително скъпи неща.Бляскавата аура на истинска амбра с нейните богати, чувствени, леко животински аспекти запечатва усещането за лукс.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи