+359 89 7977944
GUCCI MEMOIRE D’UNE ODEUR

GUCCI MEMOIRE D’UNE ODEUR

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Mémoire d’une Odeur от Gucci е аромат за жени и мъже , който стартира през 2019 г. Парфюмеристът зад този аромат е Алберто Морилас. Връхните нотки са лайка и горчив бадем; средните нотки са мускус и индийски жасмин ; базови нотки са сандалово дърво, кедър и ванилия.

Алесандро Микеле за композицията-Mémoire d’une Odeur от Gucci “Всичко идва от моята мания за аромати: паметта ми е предимно обонятелна, така че за мен обонянието ми е паметта. Мисля, че дълбоко в себе си , парфюмът е онова нещо, което дори със затворени очи те отвежда до точен момент в пространството и времето. Когато започнахме да работим по Gucci Mémoire d’une Odeur, се опитах да си представя спомнянето на аромат, който не можеше лесно да бъде идентифициран; хибриден аромат, който максимално наподобява паметта “

 

Свързани продукти

GUCCI MEMOIRE D’UNE ODEUR
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи