+359 89 7977944
GUCCI GUILTY ABSOLUTE

GUCCI GUILTY ABSOLUTE

Цена: 120,00 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 90 ml.

Парфюмната вода Guilty Absolute Gucci, издадена през 2017 г., е класифицирана като аромат за мъже и принадлежи към семействата кожа, дърво и ориентал.Създаден е от Алберто Морилас и Алесандро Микеле.Част е от колекцията Guilty Absolute.Коженият акорд формира началния акорд на композицията, в сърцето ─ кипарис и пачули; основата е дървесина, сандалово дърво и ветивер.

Guilty Absolute Gucci е своеобразно въплъщение на кожа с добавяне на още няколко компонента под формата на коняк и дървесни нюанси, които се осигуряват от две молекули – кожа „Woodleather“ и дървесна „Goldenwood“ (на базата на естествен екстракт от кипарис).Връхните нотки се отварят с многостранни кожени акорди, които придават на аромата топъл звук.Дълготрайната, дълбока и богата основа е формирана от опушено-пикантни акорди на три форми масла от пачули със сладък, тъмен и земен характер и нюанси на деликатен и изискан боров кипарис,обвити в лека кремообразна мъгла.Благородната базова пътека е съставена от скъпоценни дървета и земен опушен ветивер. Guilty Absolute Pour Homme от GUCCI е абсолютно спокойствие, вътрешна хармония, живи емоции и жажда за независимост, съчетани в едно шишенце. Ароматът интерпретира мъжката сила по свой собствен начин, играейки си с контраста на тъмната и светлата страна на характера.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи