+359 89 7977944
Gucci Flora Gorgeous Magnolia

Gucci Flora Gorgeous Magnolia

Цена: 167 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.

Flora Gorgeous Magnolia от Gucci е шипров флорален аромат за жени.който стартира през 2023 г. Flora Gorgeous Magnolia е създадена от Daphné Bugey и Marie Salamagne. Връхните нотки са боровинки и кокос; средните нотки са магнолия, жасмин самбак и градински чай; базовите нотки са мускус, пачули и руса дървесина.

През 2023 г. Gucci представя Gucci Flora Gorgeous Magnolia, нов фланкер в линията Flora by Gucci. Ароматът ви кани да стъпите в свят на увереност и вътрешна сила като най-новото допълнение към колекцията Floral Fantasy.
Ароматът добавя ново измерение към вселената на Florafontasy. Създаден да отпразнува вътрешната сила, неговият мощен дух отново е въплътен от мултиплатинения изпълнител, автор на песни и пионер Майли Сайръс в транспортната кампания, режисирана и заснета от художничката Петра Колинс.

През 2021 г. Майли Сайръс дебютира като лице на Flora Fantasy, свят, пълен с цветя и пърхащи животни. Постоянно лудуващо между мечтите и реалността, това виртуално пространство е вдъхновено от колекцията от аромати Gucci flora, всеки от които е изграден около благородно цвете. В различни сценарии тук са представени всички форми на щастие.
Творението на парфюмеристите Daphné Bugey и Marie Salamagne е изпълнено с неочаквани, но допълващи се нотки. Вдъхновен от жени със свободен дух, ароматът е изграден около Magnolia Alba, древно и рядко растение, което изисква специфична реколта и внимателен процес на дестилация. Ръбът, подобен на градински чай, балансира своята плодова, флорална сладост, за да отрази интуитивната природа. Получената Magnolia Essence излъчва бодрост и светещ благороден дух.

За да се подобри сладостта на есенцията от магнолия, се добавя акорд от боровинки за плодово, сочно измерение, постигайки баланс между свежест и чувственост. Parchoul Essence обгръща аромата,като парфюмеристите улавят интензивната дървесина на растението от най-качествения индонезийски пачул, създавайки едва доловим земен и кожен нюанс.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia също включва Blond Woods, който осигурява нежно, чувствено докосване, докато Coconut Accord доставя неустоима ванилова свежест, която е едновременно гладка и пристрастяваща. И накрая, абсолютът на жасмин самбак придава зелена интензивност и топлина, които се комбинират с мека следа от мускус.

Емблематичният модел Flora на Къщата, включващ живи цветове и богати нюанси, украсява както бутилката, така и външната опаковка на Gucci Flora Gorgeous Magnolia. Обвит в завладяващ лилав нюанс, ароматът действа като талисман за късмет и напомняне да се доверите на себе си.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи