+359 89 7977944
Giorgio Armani SKY di Gioia

Giorgio Armani SKY di Gioia

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 50 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Sky di Gioia от Giorgio Armani е плодово флорален аромат за жени , който стартира през 2016 г. Връхните нотки са личи и круша; средните нотки са розов божур и роза; базовите нотки са къпина, бял мускус и кедър.

През пролетта на 2017 г. колекцията се разширява с друго издание, Sky di Gioia, което предлага безкрайно пространство на мечтите.Sky di Gioia е вдъхновен от естествената красота на изгрева над морската повърхност. Освен това носи положително послание за надежда; началото на всеки ден носи безкрай от нови възможности, а всяка зора е обещание за оптимизъм. Парфюмните нотки включват личи, розов божур, роза и кедър.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи