+359 89 7977944
FRANCK BOCLET ROCK AND RIOT  COCAINE

FRANCK BOCLET ROCK AND RIOT COCAINE

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Cocaïne от Franck Boclet е аромат за жени и мъже. Cocaïne стартира през 2017 г. Връхните нотки са карамел, тютюн, червени горски плодове и горчив портокал.;средните нотки са тубероза,, Лили  и орхидея; базовите нотки са масло от Моной, ванилия  и пачули.

Провокативно еуфоричната знойна парфюмна композиция Cocaïne от Franck Boclet ни опиянава с наркотично примамливо пристрастяващи ароматни фасети.Връхните нотки триумфират в щедро топли слънчеви акорди от чувствен кремообразно маслен карамел, докоснат от остро сладки плодови флорали,нежно опушени от сочно тревист дървесен тютюн.Флоралното сърце на аромата е взрив от  интензивно плътска невинно бяла тубероза- изкрящо свежа и чиста,вихрееща в опияняващ танц с пикантни восъчни флорали от фантастична орхидея и Лили.Божествен нектар от тропически Моной ,карамелизирана ванилия и мистериозно  пачули в ориенталска хармония ни отвеждат към екзотично пътешествие .Cocaïne от Franck Boclet е слънчево, флорално и ориенталско докосване. Тотално пристрастяване!

 

Свързани продукти

FRANCK BOCLET COCAINE ROCK AND RIOT
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи