+359 89 7977944
FRANCK BOCLET CRIMЕ -Extrаit parfum nude collection

FRANCK BOCLET CRIMЕ -Extrаit parfum nude collection

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Crime от Franck Boclet е аромат за жени и мъже,стартира през 2018 г. Носът зад този аромат е Бруно Ерве. Връхната нотка е тъмен шоколад; средните нотки са уд, зърна от тонка, кожа и хелиотроп; базови нотки са уд, амбър, кедър и санталово дърво.Композицията е интензивен микс от кожа и уд … мистериозен , тъмен и дълбок аромат.Обонятелен превес в разкриването на парфюма е шоколадът ,горчив и плътен ,трансперантно подсладен със зърна от тонка ,прегърната от ярък амбър,меко санталово дърво ,кедър и агресивен уд.Изключително модернистичен ,авангарден и ексцентричен аромат за ценители .

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи