+359 89 7977944
Dolce & Gabbana The One Royal Night Exclusive Edition

Dolce & Gabbana The One Royal Night Exclusive Edition

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 150 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

The One Royal Night от Dolce & Gabbana е ориенталски, дървесен аромат за мъже.Обявен като мистериозен, изтънчен и изключително мъжествен, ексклузивеният аромат The One Royal Night излиза през есента на 2015 г. и представлява ориенталско издание на оригиналния аромат The One for Men от 2008 г. Предлага се изключително в избрани магазини по света и ни води на ароматно пътешествие до Близкия изток.Неговата ориенталска дървесна композиция започва с нотки на кардамон и босилек. Сърцето оформя дърво от дива круша, сухо дърво с кожена нотка и пикантно индийско орехче, последвано от ориенталската основа от кехлибар, кедър, сандалово дърво и лабданум.Бутилката е украсена с тъмни нюанси и златисти детайли , арабско име и логото на Dolce & Gabbana The One.

 

Свързани продукти

Dolce & Gabbana The One Royal Night Exclusive Edition
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: UNISEX
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи