+359 89 7977944
DIOR HIGHER

DIOR HIGHER

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: EDT

Парфюмерите Оливие Гилотен и Оливие Пешо разработват Higher за френската марка Dior през 2001 година. Бутилката е проектирана от дизайнера Адриен Хаас.С плодови връхни нотки от пикантно сладък крушов босилек и хладен цитрус, закалени от пиперливи сърдечни нюанси кардамон от Камбоджа,дървесен кипарис и ментов розмарин,които плавно преливат в основата от Вирджински кедър с мускусно изсъхване.Сиянието и плавността на плодовете се сливат с енергията и вибрациите на подправката и се стапят в силата на кедъра. Това е неочаквано укрепващ аромат.Този изненадващ плодово-пикантен дървесен парфюм е създаден за съвременния градски човек, който живее в настоящия момент,винаги е открит за нови перспективи и хоризонти,  въплъщаващ вечната мъжественост.Higher е силно противоречив, авангарден аромат,като глътка свеж въздух, сияещ и жив.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи