+359 89 7977944
Dior Fahrenheit Parfum

Dior Fahrenheit Parfum

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 75 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Fahrenheit Parfum от Christian Dior е ориенталски пикантен аромат за мъже,който стартира през 2014 г. Носът зад този аромат е Франсоа Деманчи. Връхните нотки са велур, женско биле и сицилианска мандарина; средните нотки са виолетов лист, ром, кориандър и кимион; базова нота е бурбонска ванилия.Композицията се отваря с най-интензивната досега велурена нота придружена от сицилианска мандарина и сладък корен . Сърцето на композицията осигурява нова комбинация от аромати чрез смесване на виолетови листа и ром, подправени с кориандър и ким. Основата на парфюма представя бурбонската ванилия, която подчертава красотата на парфюма.

 

Свързани продукти

Dior Fahrenheit  INTENSE
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 2
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT
Цена: 167 лв.

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи