+359 89 7977944
Dior DIOR HOMME

Dior DIOR HOMME

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 150 ml.
Тип: Shower Gel

Продуктите за баня и тяло са деликатно ароматизирани с дървесните нотки на новия Dior Homme Eau de Toilette. Те дават на кожата приятно усещане за комфорт и я обгръщат в меката и чувствена следа на Dior Homme.
Ободряващ и деликатно ароматизиран, душ-гелът на Dior Homme оставя свежа цитрусова следа, дълготрайно върху кожата през целия ден. Богатата му пяна създава специален момент в ежедневната ви рутина.
Дизайнът с прозрачна заскрежена опаковка, завършена с черна лакирана капачка е емблематичен за линията за баня и бръснене Dior Homme

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи