+359 89 7977944
CHOPARD Musk Malaki

CHOPARD Musk Malaki

Цена: 110 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 1
Вид: UNISEX
Продукт: 80 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Musk Malaki от Chopard е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже , който стартира през 2017 г. Носът зад този аромат е Nicolas Beaulieuu. Върхова нота е мускус; средните нотки са черен пипер и кедър; базова нота е kожа.

Съставът наMusk malaki е разработен от парфюмера Nicolas Beaulieu. Доминиращата нотка е завладяващ и обгръщащ мускус, обогатен в сърцевината си от кедрово дърво, подправено с черен пипер, затоплено от чувствените нотки на кожата в основата.Дизайнът на бутилката запазва оригиналната форма и подчертава чистотата и на мускус със сребърен метал, който наподобява неръждаемата стомана на часовниците Chopard. Ароматът се предлага под формата на парфюмна вода от 80 ml.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи