+359 89 7977944
CHANEL N°5 EAU PREMIERE

CHANEL N°5 EAU PREMIERE

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 150 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDP

Създаден през 1921 г. от Габриел Шанел и парфюмериста Ърнест Бо, N ° 5 е визионерски, авангарден аромат – абстрактен аромат в ерата на флорални парфюми . През 2008 г. Jacques Polge, парфюмерът на Chanel по това време, интерпретира радикалния състав на своя предшественик, като се приближи до N ° 5 от нов ъгъл, разкривайки скритата му страна: EAU PREMIÈRE, лека, ефирна, блестяща версия на аромата.

Сладострастието на иланг-иланг от Коморските острови се влива в хармоничните и деликатни аспекти на роза и жасмин. Иланг-илангът тук е по-дискретен, придава мекота и прозрачност на връхните нотки. Богатството на жасмин от Грас е по-просто, разкривайки мек и фин аспект от N ° 5. Алдехидите му придават уникално присъствие, а плавното докосване на ванилия и мускусни нотки създават невероятен женствен шлейф.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи