+359 89 7977944
CHANEL EGOIST

CHANEL EGOIST

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: MAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: EDT

Egoiste от Chanel е дървесен пикантен аромат за мъже,който е пуснат на пазара през 1990 г. Създателят на този аромат е Жак Полж. Egoïste е много консервативен мъжки аромат, съставен от подправки, дърво и ванилия. Връхните нотки, интензивни и свежи, включват розово дърво и кориандър. В сърцевината на парфюма ароматният му характер става по-топъл и загадъчен благодарение на българска роза, карамфил и топла канела . Основната тема на композицията достига своя пълен израз в трайната ,изявена дървесна основа, съставена от сандалово дърво, ванилия и семена от амбрета.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи