+359 89 7977944
CARTIER Carat

CARTIER Carat

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Carat от Cartier е цветен аромат за жени, който стартира през 2018 г. Парфюмерът зад този аромат е Mathilde Laurent. Връхните нотки са круша, зелени нотки и бергамот; средните нотки са зюмбюл, лале, нарцис,лилия, орлови нокти, виолетка и иланг-иланг; базови нотки са Мимоза и бял мускус.

Cartier Carat представлява ароматна интерпретация на диаманти. Вътрешният парфюмерист на Cartier Mathilde Laurent искаше да направи парфюм, който да блести еднакво оживено и интензивно като диамантите. Каратът е описан като цвете, изпълнено с живот, експлозия на удоволствие и свежест с молекули на радост, заредени с кристална енергия.

За да постигне това, производителят на парфюми реши да имитира оптична фонема, характерна за диамантите: дифракция на цвета. Затова тя избра седем различни свежи цветя, които, когато се комбинират, образуват ново, абстрактно цвете.

Композицията представя цветовете на дъгата под формата на цветя; лилия, зюмбюл, иланг-иланг, нарцис, орлови нокти,виолетка и лалета.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи