+359 89 7977944
Carolina Herrera Confidential collection Gold Myrrh Absolute

Carolina Herrera Confidential collection Gold Myrrh Absolute

Gold Myrrh Absolute от Carolina Herrera е кехлибарен аромат за жени и мъже, който стартира през 2021 г. Създаден е от Алекс Лий и Вероник Виберг. Връхните нотки са черен пипер и безсмъртниче; средните нотки са какао и женско биле; базовите нотки са смирна и ванилия.
Gold Myrrh Absolute е стилен, красив и хармоничен фужер унисекс парфюм, който притежава ярък, чист и безупречен звук, почит към изключителността на смирната и лукса на златото. Началото ни посреща със сладкия, копринен дъх на безсмъртниче с пикантни искри от черен пипер. Гурманското сърце сияе с красив смолист аспект, дължащ се на кадифени какаови шушулки, съчетани перфектно с деликатната сладост на женско биле. В основата блести магическата и пристрастяваща смирна, декорирана с пищното, топло дихание на най-деликатната сладост на ванилията. Шлейфът е богат, мистичен и дълбок, комбинация от елегантност, автентичност и лукс.

LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи