+359 89 7977944
Calvin Klein ESCAPE

Calvin Klein ESCAPE

Цена: 55 лв.
Продукт в транспортна опаковка.
Наличност: 3
Вид: WOMAN
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Escape от Calvin Klein е цветен ,воден аромат за жени, който стартира през 1991.Това е аромат на свобода, лято и любов. Класически. Създаден да остави трайно впечатление, Escape се състои от ценни съставки от цял ​​свят. Неговият флорален и плодов аромат, с фин намек за морски аромат, изразява приключение, бягство от реалността, което е мечтата на всяка жена, която иска да намери място за себе си в този живот и да намери себе си. Деликатен и приятен парфюм, подходящ както за ежедневието, така и за вечерно излизане.
Чувствеността и лекотата на съвременните жени не спира да удивлява вдъхновените сърца на мъжете отново и отново, красивият прелъстител се превръща в олицетворение на ново произведение на изкуството. Така се случи с ароматния коктейл Calvin Klein Escape, който се появи в продажба през 1991 г. и продължава да остава на върха на популярността си през второто десетилетие. Calvin Klein Escape има секси и секси вид, който е проектиран в съответствие с каноните на парфюмерията. Тоалетната вода от елитен произход се отваря с неусложнени плодови нотки, които след известно време отстъпват място на флорална нежност и се превръщат в нотки на класическа основа.Доста неочакван елемент от този сладникав съюз са пикантните мотиви, които ви карат да развеселите и да развеселите малко емоциите си. Не станаха ли онзи невероятен акцент, който издигна известния парфюм на върха на потребителското търсене? Трайната привлекателност на Calvin Klein Escape за много жени се дължи на факта, че този аромат е една от малкото възможности да изразите дискретно своята индивидуалност през деня. Сексуалната и чувствена природа на съвременната жена изисква по-изразено удовлетворение от обикновената флорална композиция. В същото време офис етикетът не позволява използването на твърде натрапчиви и пълноценни парфюми, които привличат прекомерно внимание към техния собственик. Затова милиони жени по света отново и отново предпочитат да се насладят на безтегловния разцвет на Calvin Klein Escape, който отдавна се е превърнал в апологет на магнетичния стил и изисканата елегантност.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи