+359 89 7977944
BY KILIAN ROLLING IN LOVE

BY KILIAN ROLLING IN LOVE

Цена: 382 лв.
Наличност: 1
Продукт: 50 ml.
Тип: Нишови

Rolling in Love от By Kilian е кехлибарен флорален аромат за жени и мъже,лансиран през 2019 г. Носът зад този аромат е Паскал Горен.Връхните нотки са бадемово мляко и амбрет (мускусен слез); средните нотки са ирис и фрезия; базовите нотки са тубероза, ванилия, боб тонка и мускус.

Rolling in Love е пълна загуба на граници, духовна безтегловност и възхвала на любовта като най-висша човешка зависимост.Завладяващатата с ангелско обаяние парфюмна композиция се разкрива с нежен воал от деликатно бадемово мляко и уникален,луксозен амбрет.Сърцето пулсира с привкус на чувствен ирис,декориран с пърхащи листенца от фрезия,омайващо превъзнасяща сетивата ни в истински екстаз.Абсолютът на зърната от  дървото на живота Тонка, екстрактът от чиста ванилия и соковете на опияняваща тубероза се плъзгат обаятелно по кожата,придружени от пленителен мускус,преплетен със сладострастни нюанси, които нямат начало или край,оставяйки магнетична ароматна следа.Отдайте се на изключителната  съблазън от кадифената еротика и наркотичната изисканост на Rolling in Love!

N.B!Ароматът е в refill бутилка,без пулверизатор,точно както е изобразено на снимката!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи