+359 89 7977944
BY KILIAN BLACK PHANTOM

BY KILIAN BLACK PHANTOM

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови
Тип: Нишови

Black Phantom от Kilian е ориенталски гурмански аромат за мъже и жени,издаден през 2017 г. Парфюмеристът е Сидони Лансесьор.Композицията се състои от следните нотки и акорди: хелиотроп, карамел, кафе, бадем, ром,тръстикова захар, сандалово дърво и черен шоколад.

Black Phantom е благороден,дълбок и чувствен парфюм,ефектен,съблазнителен,провокативен и предизвикващ света.Опияняващият ром се преплита със свежестта на сочни листа захарна тръстика,създавайки причудлива комбинация. Невероятният тъмен шоколад перфектно хармонира с плътния,горчив аромат на елитно, натурално черно кафе, пробуждайки най-тайните желания и мечти.Богатата сладост на карамела се стапя в пикантни бадемови акорди,подсилвайки вкусния ефект.Пикантен,уханен хелиотроп е допълнен от кадифено-кремообразни нотки на сандалово дърво,рисуващи невъобразима по красота ароматна съблазъм.Най-изгарящите нощи,изпълнени със забавление,еротика и всепозволеност,трябва да бъдат украсени с невероятния,магически аромат на Kilian Black Phantom!

N.B!Ароматът е в refill бутилка,без пулверизатор!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи