+359 89 7977944
BVLGARI THE ROMAN NIGHT ABSOLUTE

BVLGARI THE ROMAN NIGHT ABSOLUTE

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 75 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDP

Goldea The Roman Night Absolute от Bvlgari е шипров цветен аромат за жени, който стартира през 2018 г.  Връхните нотки са слива и портокалов цвят; средните нотки са ванилия от Мадагаскар и жасмин Самбак; базовите нотки са черен мускус, пачули и мъх.

Goldea The Roman Night Absolute излиза през август 2018 г. като новата версия на аромата Bvlgari Goldea The Roman Night от 2017 г. Goldea The Roman Night Absolute „предизвиква желанието да изживеете страстна нощ във Вечния град Рим … Ароматът е описан като въплъщение на чувственост, непредсказуемост и непринудена спонтанност.

Композицията, разработена от парфюмериста Алберто Морилас, е обявена за примамлив шипро-мускусен еликсир с нотки на цветя и плодове. Парфюмерът взема за основа черен мускус, който е засенчен с кристален мъх и черна слива. Връхните нотки на портокалов цвят и черна слива водят до флорално сърце с жасмин в центъра. Топла основа от черен мускус, кристален мъх и пачули допълва визията.
Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute е страстен и непредсказуем. Той изпълва римските нощи с невероятния си чар и привлекателност. Няма да чуете размахване и вулгарност в парфюма – страстта и изкушението от комбинацията от черна слива и пачули ви обгръща много спретнато и леко опияняващо. Този шипро-мускусен еликсир предава красотата и великолепието на Вечния град: Рим. Всяка нота на композицията играе специална роля, тя се превръща в неразделна част от тази невероятна симфония. Трябва да се чуе и усети. Върховите нотки на парфюма са съставени от черна слива и чувствен портокалов цвят. Сърцето на аромата е мадагаскарска ванилия и съблазнителен абсолютен жасмин Sambac. Основата на тази невероятна романтична композиция съдържа уникален акорд – кристален мъх, както и нотки на черен мускус и пачули. Ароматната бутилка е направена в заоблена форма в тъмнокафяв дизайн.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи