+359 89 7977944
BOUCHERON QUATRE

BOUCHERON QUATRE

Цена: 65 лв.
Наличност: 1
Вид: MAN
Продукт: 30 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

Boucheron Quatre Pour Homme от Boucheron е аромат на дървесен флорален мускус за мъже,който е пуснат на пазара през 2015 г. Връхните нотки са виолетов лист, лайм и лимон; средните нотки са жасмин Самбак и роза; базови нотки са кедър, кашмирено дърво и мускус.

House of Boucheron обявява новия си аромат Boucheron Quatre, вдъхновен от известната колекция от пръстени Quatre. Quatre Pour Homme е елегантен дървесен аромат за мъже със стил. Съставът му започва с пресни лайм и лимон, както и виолетови листа. Сърцето смесва нотки на жасмин Самбак и роза, а основата улавя предимно дървесни тонове на кедър и кашмир, обгърнати от мускус.

Дизайнът на бутилките е копие на дизайна на пръстените Quatre.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи