+359 89 7977944
BOSS Pure Purple

BOSS Pure Purple

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукт в транспортна опаковка.
Продукта е изчерпан
Вид: WOMAN
Продукт: 90 ml.
Тип: Селективна
Тип: EDT

Pure Purple от Hugo Boss е флорален плодов аромат за жени, който стартира през 2006 г. Връхните нотки са нектарина и бяла циклама; средна нота е черна теменужка ,базови нотки са марципан, кехлибар и кожа.

Този парфюм е представен в плодово-цветен ритъм през 2006 г. Връхните нотки ни носят плодов бриз от нектарин и бяла циклама. Средните нотки се комбинират с черни виолетови цветя, а базовите нотки представят акорди от марципан, кехлибар и кожа. Бутилката е оцветена в съблазнително лилаво, елегантна е и прозрачна. Всички заслуги за дизайна му са за Lutz Herrman. Рекламата за Boss Pure Purple е с участието на Nataša Vojinović.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи