+359 89 7977944
ATTAR COLLECTION THE QUEEN OF SHEBA

ATTAR COLLECTION THE QUEEN OF SHEBA

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Тhe Queen of Sheba от Attar Collection е ориенталски аромат за жени,който стартира 2015г. Най-важните нотки са праскова, османтус, тютюнев лист и тамян; средните нотки са тубероза, цитруси, жасмин и червена роза; базови нотки са бял мускус и кехлибар.

Прекрасна ,ярка  и запомняща се ориенталска  парфюмна композиция вдъхновена от митологичната Савска кралица ,почитаща слънцето ,като единствено божество.Влюбена в  израелският цар Соломон, запленена от мъдростта и богатството му.

Романтична увертюра от  сладка праскова,наситена с османтус и тютюн обгърнат от мек тамянов воал,обаятелно ни омайват в разкриването на аромата.Изящни източни акорди от кадифяно меки рози и опияняващ  жасмин ни отвеждат към  дързък финален шлейф от  мистичен мускус и топъл кехлибар .Впечатляваща кралска  парфюмна увертюра,изтънчено запленява сетивата ни, с дълбоко емоционално преживяване .

 

 

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи