+359 89 7977944
ALIEN MUGLER

ALIEN MUGLER

Цена: 227 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Селективна

Alien от Mugler е ориенталски дървесен аромат за жени ,който стартира през 2005 г. Alien е създаден от Доминик Ропион и Лоран Брюер. Връхната нотка е жасмин; средната е от дървесни нотки; базовата нота е aмбър.

Alien е магически еликсир, уловен в бутилка с дълбоко и загадъчно лилаво с формата на талисман, напомнящ на философски камък или мистичен предмет на магьосница.Амброзия на чувственост и женственост, в която се ражда едно хармонично творение.

Ароматът Alien блести сияещо, осветен отвътре от ярката светлина на индийския жасмин Sambac. Това луксозно „нощно цвете“ е изненадващо крехко, но излъчва невероятно мощен аромат. Това е духовно предложение, обещание за свещена женственост.

Alien се превръща в мистерия, обгърната от чувствени нотки на кашмеран. Това мистериозно екзотично дърво, излъчващо мощен мускусен аромат и нагрявано от горещото слънце, доставя несравнимо чувствено удоволствие.

Alien е аромат с чувствени нотки на бял кехлибар. Къщата на MUGLER създаде уникална нотка на бял кехлибар с модерно звучене, нотка за всички времена. Тази нежна и мека нотка обгръща, като облак от „бял мохер“.

Тъмен, магически и неповторим,този аромат ще ви отведе в един нов свят.

 

Свързани продукти

Няма свързани продукти

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи