+359 89 7977944
AL HARAMAIN AMBER OUD Tobacco Edition

AL HARAMAIN AMBER OUD Tobacco Edition

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 60 ml.
Тип: Бутикови

Емблематичната марка за нишова парфюмерия Al Haramain е една от най-популярните и модерни марки от Обединените арабски емирства, чиито произведения са известни със своята изключителна откровеност в обонятелното изразяване на ориенталските нотки. Всеки техен шедьовър съдържа мистериозната магьосническа сила на древния Изток – неговия мистицизъм и неповторима чувственост.

Amber Oud Tobacco Edition от Al Haramain Perfumes е пикантно кехлибарен аромат за жени и мъже,който стартира през 2019 г. Връхни нотки са тютюнев лист, канела, черен пипер и джинджифил; средни нотки са ванилия, карамфил, звезден анасон, какао, зърна тонка и тамян; базовите нотки са тютюн, сушени плодове и дървесни нотки.

Amber Oud Tobacco Edition ,въпреки страстния си ориенталски характер,съдържа и класическите акорди на европейската парфюмерия, което прави този необичаен аромат представител на два обонятелни свята едновременно.Ароматната му пирамидата е исключително  богато и красиво нюансирана.В първият сприц се разгръща ароматът на влажни тютюневи листа с тръпчивата сладост на канела,подправени от черен пипер  и леката уютна свежест на джинджифила.Потъвайки в сърдечната дълбочина на аромата, сетивата са покорени от лактонната кремообразна сладост на зърна тонка ,обгърната от мека ванилия.Сладострастното комбо е пикантно подправено от деликатно ярък карамфил и звезден анасон ,създаващи сюрреалистична обонятелна атмосфера.Деликатният фон на композицията хармонично прелива в ориенталските нюанси на опушеното от тамян какао.Земни дървесни фасети, изпъстрени с копринена плодова сухота пробуждат неповторима  чувственост ,омайвайки ни с тръпчивата си сладост.Amber Oud Tobacco Edition е ароматен шедьовър,който с кадифена мекота озарява душата,съживявайки с европейска сдържаност магическата екзотика  на древният Изток.

 

 

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи