+359 89 7977944
AJMAL CUIR MUSC

AJMAL CUIR MUSC

Цена: 179,00 лв.
Наличност: 1
Продукт: 100 ml.
Тип: Бутикови

Cuir Musc от Ajmal е кожен аромат за жени и мъже, лансиран през 2015 г. Носът зад този аромат е Абдула Аджмал. Пирамидата включва малини, диня, мускус, тютюн, дъбов мъх и кожа.
Cuir Musc е смел, бунтарски, съблазнителен, привлекателен и чувствен парфюм, изпълнен с енергия и сексуалност, който завладява сърцата и сетивата. Началото е експлозивно със сочността на динята и леката карамелена сладост на медена зряла малина. В сърцето танцуват топла, пикантна естествена кожа и лек опушен, опияняващ тютюн. В основата земният тютюнев вкус и вълнуващият и замайващ нюанс на кожата се разтварят в кадифето на приглушен дъбов мъх и чувствен пухкав мускус, образувайки дръзка, зашеметяваща и скъпа следа.

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи