+359 89 7977944

За нас

Парфюмерия LUI LEI
Съществува и работи за вас от далечната 1998 година в гр.Варна,като стартира в търговски център “Валентина” и дълги години поддържа най-високо качество в селективната парфюмерия, придружено от професионализъм, коректност и разбиране в обслужването. След години успешна работа, се обособява в собствен представителен магазин на централната пешеходна алея. В процес на своето развитие кандидатства с конкурс и получава удобрение да предлага бутикова и нишова парфюмерия, като представя марките
Bois 1920, Hayari, The House of Oud, Molinard-Prive, A lab on Fire, Accendis, Montale, BDK, The Merchant of Venice, Majda Bekkali ,Nasomatto, Nishane и др., както и много други лични колекции на световно известни парфюмеристи. Тези богати и сложни аромати предпоставят да бъдат приказно обяснени и така въздействието им да ви потопи в магията на феромонните масла, опияняващи съзнанието и даряващи спокойствие и хармония на човешкият дух:)

LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи