+359 89 7977944
A LAB ON FIRE MY OWN PRIVATE TEAHUPO’O

A LAB ON FIRE MY OWN PRIVATE TEAHUPO’O

Свържете се с нас за възможна дата за доставка.
Продукта е изчерпан
Продукт: 60 ml.
Тип: Нишови

A Lab on Fire е изключителна нишова марка,основана в Бруклин през 2011 г. от Карлос Кусубаяши.Парфюмната къща е с ограничено производство и в брилянтно сътрудничество с най-ярките таланти в парфюмната  индустрията,създавайки оригинални аромати с най-голяма изобретателност, свежест и качество.Всеки дизайн на опаковката подчертава простотата и индустриалния шик.Невероятната мистика е крайната загадка в мотото на бранда,намиране на уникалното в изненадващи места. Днес марката се освобождава от жанр и категоризация, извън всякаква догма или идеология и е почитана от парфюмните ценителите по целият свят.

My Own Private Teahupo’o от A Lab on Fire е флорално воден аромат за жени и мъже,който стартира през 2017 г. Носът зад този аромат е Лоран Льо Гернек. Връхните нотки са морска сол и озонови нотки; средните нотки са франжипани и амил салицилат; базовите нотки са таитянска ванилия и кехлибар.

Теахупо, на таитянския бряг, място с ненадмината красота от безмерни брегове и девствена райска флора , където вълни, които започват като водни капки в Антарктида, натрупват енергия хиляди мили, преди да се разбият на брега с такава величествена сила, че селото е станало може би най -свещената и опасна дестинация  в международното сърфиране.My Own Private Teahupo’o  увековечава този уникален таитянски синтез на интензивност и спокойствие,почит към величествените, грандиозни вълни , които се  разбиват в океана, отразени в соленото му ванилово сърце, жилавия му, каменист кехлибар и бриза от метален озон. Ароматът се разкрива с ободряващ полъх морска сол, която грубо се напуква по кожата,преливаща в нежни кремообразни островни цветя, обагрени от прасковената сладост на пресните цветове на франжипани, с планктонни налепи от зeмнозелената свежест на салицилатите. Кремообразни и свежи, флоралите пърхат в солената трансперантност на озона. Кожено жилава кехлибарена смола в най-сухата си форма обгърната възхитително от мека таитянска ванилия, експанзивно уплътняват парфюмният еликсир.Това опияняващо комбо предизвиква  необичайни сетивни вълнения.My Own Private Teahupo’o ухае на първично натурална, красива солена ванилия ,вихрееща с морският бриз и горещият пясък.Груб пясък, съблазнен  от солени вълни,горещи камъчета със земни украски и загоряла кожа, върху която морските капчици изсъхват, превръщайки се в малки кристали сол.Една истински емоционална ,вълнуваща  сетивата  морска приказка!

 

Специални предложения

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева.
LuiLei

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Социални мрежи